Vi søker
TUVAs HJERTE

TUVAs HJERTE

I uke 10 starter TRO.tv, i samarbeid med Penelope Film, innspillingen av TUVAs HJERTE. Regissør Grete Salomonsen Hynnekleiv er med oss på laget og gleder seg til å komme i gang så filmen kan vises i løpet av året.

Dette handler TUVAs HJERTE om

Marit var bygdas primus motor. Hun organiserte det meste, hadde et hjerte for alle og startet byggingen av et barnehjem i India før hun døde. Etter Marits død, faller alt og alle litt sammen, men i kortfilmen ”TUVAs HJERTE” får vi møte ei 7 år gammel jente som tar opp tråden der mora måtte slippe den. I forkant av en støttekonsert for barnehjemmet, arrangerer kaféeier Lillian (mors beste venninne) en pepperkakebakekonkurranse sammen med eieren av bilbutikken i byen.

Konkurranseinstinktet våkner i både barn og voksne, og en kamp om pengegevinsten starter mellom bygdas fineste frue, Maya GREVE Fransen og de fire barna i hovedrollene. Maya tenker kun på seg selv og vil vinne så hun endelig kan kjøpe kashmir-kjolen hun lenge har ønsket seg, mens barna etter hvert finner ut at de må slå seg sammen for å kanskje klare å oppfylle Tuvas høyeste ønske: å vinne for å gi pengene til barnehjemmet.

TUVA spilles av Amalie Upsahl Hammen
BIRGER spilles av Martin Fidjeland
ERLEND spilles av Benjamin Halvorsen
PEDER spilles av Adrian Halvorsen

REGISSØR er Grete Salomonsen Hynnekleiv (Penelope Film)
PRODUSENT er Bente Levisen (TRO.tv)
MEDPRODUSENT er Tom-Richard Hanssen Olsen (TRO.tv)
LYSMESTER/FILM er Odd Hynnekleiv (Penelope Film)