Vi søker

2013

Oase2013

9.-14 juli 2013 produserte TRO.tv  SommerOase fra Kristiansand for Kanal 10 Norge. Talere var blant annet Jens Petter Jørgensen, Simon Ponsonby, Hans Weichbrodt og Elin Fagerbakke. Det ble produsert totalt 29 timer med direktesendte program på en uke. Vi produserte også to konserter, hvor en er trykt opp og publisert som DVD. Read More »

Forkynn Evangeliet

«Forkynn Evangeliet» med Oscar M. Olsen er en programserie i 15 deler som tar for seg teamer som dommens dag, bortrykkelsen, Jesu gjenkomst og «latt tilbake». Read More »

Med Gud i hverdagen

Programserien «Med Gud i hverdagen» ble spilt inn i 2013. Programleder er Odd Victor Jørgensen fra Grimstad, også kjent fra tidligere program på Kanal10Norge. Konseptet med programserien var å snakke med mennesker om deres forhold til Gud i hverdagen. Hvem er Gud for hver enkelt utenom søndagsmøtene og de store høytidene. Gjester i studio er blant annet Ole Gustav Johnsen, ... Read More »

Direkte med Ronald

Programserien «Direkte med Ronald» med Ronald Gundersen er 10 episoder med spennende gjester i studio og musikkinnslag fra TRO.tv sine arkiv. Read More »

Himmelrikets Skole

«Himmelrikets Skole» er en programserie i 25 deler med Olav Fjærli som tar for seg en rekke grunnsannheter fra Guds Ord. Det er blant annet temaer som rettferdiggjørelse, et fungerende bønneliv og det rette bildet av Den Hellige Ånd. Read More »