Vi søker

Musikk

Lars Olav Mangelrød

Lars Olav Mangelrød var blant de første som spilte inn i studioet i Mandal. Her synger han sangen «Jeg har en venn som har gitt sitt liv». Read More »

Ole Gustav Johnsen

Ole Gustav Johnsen var innom studioet både for musikkopptak og programopptak i 2013. Her synger han «Praise Your mighty name». Read More »

Turid Helene Ramse

«Velsignelsen» ble sunget inn helt i oppstarten av TRO.tv i Mandal. Søskenparet Turid Helene Ramse og Tore Morten Selnes har siden den gang spilt inn flere sanger hos oss. Read More »

Oddvar Høgevoll

Oddvar Hødevoll med venner har besøkt studioet i Mandal flere ganger siden oppstarten i 2011. Her er et opptak som ble gjort i Mandal i 2011. Read More »

Jarl Gabrielsen

Jarl Gabrielsen har vært innom studioet i Mandal flere ganger siden oppstarten i 2011. Her et opptak fra 2013. Read More »

viseMenn

Gruppa «viseMenn» besøkte studioet i Mandal i 2013 og spilte inn flere egenkomponerte sanger. Her kan du høre/se deres sang «Anker». Read More »

Itohan Moses

Fyrverkeriet Itohan Moses besøkte studioet i Mandal med team i 2013. La deg rive med i gleden i sangen «Er det rart at jeg er glad». Read More »

PG Stølen

PG Stølen spilte inn flere sanger i studioet i Mandal i 2013. «Just one angel» er klippet sammen med private filmopptak. Read More »

Åsa Førde

«Til dere blir gamle» er skrevet av Per Inge Førde (piano) og synges her av datteren Åsa Førde. Hun er elev ved Vennesla Musikkgymnas og spilte inn flere sanger med dem i studioet i Mandal i 2013. Read More »

Johan Nøkland Lund

Johan Nøkland Lund besøkte studioet i Mandal sammen med andre elever fra Vennesla Musikkgymnas i 2013. «Det er makt i de foldede hender» er en mektig sang med stor sannhet! Read More »