Vi søker

Aktuelt

Vil du være med å satse på Sørlandet?

Tiden går, og det er 2 mnd siden sist vi hadde en produksjon her på Sørlandet. Da var «Guttane» konsert i Vennesla som ble produsert, en produksjon du kan få med deg på Kanal 10 Norge førstkommende lørdag, 15. mars, kl. 19:30. Dette er tanken bak TRO.tv, tanken om å kunne produsere konserter og musikk fra Sørlandet. Vi har fått ... Read More »

INNSAMLINGSAKSJON

TRO.tv tar nå de siste nødvendige stegene i planleggingen av filmen TUVAs HJERTE som vi starter innspillingen av i uke 10. Vi har møter med Penelope Film omtrent hver dag nå, for å sikre at kvaliteten blir på et så høyt nivå at filmen kan sendes på en hvilken som helst tv-kanal. I innspurten ser vi at det mangler kr ... Read More »

TUVAs HJERTE

I uke 10 starter TRO.tv, i samarbeid med Penelope Film, innspillingen av TUVAs HJERTE. Regissør Grete Salomonsen Hynnekleiv er med oss på laget og gleder seg til å komme i gang så filmen kan vises i løpet av året. Dette handler TUVAs HJERTE om Marit var bygdas primus motor. Hun organiserte det meste, hadde et hjerte for alle og startet ... Read More »

MEDARBEIDERE TIL KORTFILM

Med manus til julekalenderserien «Adventsmysteriet» som utgangspunkt, produserer TRO.tv denne vinteren kortfilmen TUVAs HJERTE. Til det trenger vi flere frivillige medarbeidere. Kan du tenke deg å bli med en munter gjeng to helger + vinterferien i praktiske oppgaver, ikke nøl med å ta kontakt. Vi trenger blant annet barnepassere, påkledere, systematikere, tekniske assistenter, kjøkkenhjelpere og rydde/renholdshjelpere. Send epost til *protected ... Read More »

«Guttane» konsert

4. Januar produserte TRO.tv konserten med «Guttane»- i Vennesla. Produksjonen vil bli sendt på Kanal 10 Norge og Sverige i løpet av 2014. «Guttane» fra Vennesla har, med sin særegne stil, lette humor og fantastiske sanger, blitt svært populære både i inn- og utland. De har et hjerte for arbeidet Hannah og Egon Falk gjør i Tanzania, og underveis i ... Read More »