Vi søker
Vil du være med å satse på Sørlandet?

Vil du være med å satse på Sørlandet?

Tiden går, og det er 2 mnd siden sist vi hadde en produksjon her på Sørlandet. Da var «Guttane» konsert i Vennesla som ble produsert, en produksjon du kan få med deg på Kanal 10 Norge førstkommende lørdag, 15. mars, kl. 19:30.

Dette er tanken bak TRO.tv, tanken om å kunne produsere konserter og musikk fra Sørlandet. Vi har fått bygget opp en godt team på Sørlandet, men det å produsere TV er noe som krever mengde trening, de på kamera må jevnlig være med å  produsere sitt håndtverk. I tillegg synes vi det finnes så mange bra krefter på Sørlandet som burde løftes opp.

Vi har fått kontakter innen NRK som er oppdatert om når utstyr skiftes ut hos de. I den anledning har vi fått et tips om at de snart skal selge ut sin siste SD buss (standard definisjon, ikke HD), med veldig bra kamera og utstyr, som holder god nok kvalitet for DVD produksjon, og produksjon for Kristen TV i mange år fremover. Vi vet at sist en buss var til salgs hos dem gikk den for 300.000kr, denne var litt mindre, så vi regner med at den andre havner et sted mellom kr. 500.000-750.000. Dette er ikke et umulig beløp for Gud, og vi tror derfor det er mulig å få til!

Står vi samlet er det 100kr på 5000 mennekser, så er vi i mål. Vi har fått tilbakemelding fra Kanal 10 Norge om at de ønsker å leie inn bussen til flere arrangement, noe som vil kunne gi inntekter til vedlikehold og drift av bussen, samt muligheten til å bytte ut bussen med en HD på sikt.

Vil du være med å satse på Sørlandet? Kjenner du noen som har samme visjon som oss? Spre ordet og hjelp oss å nå målet vårt, en OB-buss på Sørlandet! Bruk kontonummeret vårt: 1503.32.99009

La oss stå samen og bygge noe stort.

OBS: Ingen av oss som står bak dette tjener penger på de frivillige produksjonene. Alt blir gjort på dugnad.