Vi søker
INNSAMLINGSAKSJON

INNSAMLINGSAKSJON

TRO.tv tar nå de siste nødvendige stegene i planleggingen av filmen TUVAs HJERTE som vi starter innspillingen av i uke 10. Vi har møter med Penelope Film omtrent hver dag nå, for å sikre at kvaliteten blir på et så høyt nivå at filmen kan sendes på en hvilken som helst tv-kanal.

I innspurten ser vi at det mangler kr 300.000,- på å kunne sette igang som planlagt. Vi i TRO.tv arbeider 100% på dugnad, men leie av utstyr, honorar til innleid hjelp, kostymer, rekvisitter, mat under innspillingene mm summeres opp til et ganske stort beløp, hvorpå kr 300.000,- må være på konto før vi tør å sette i gang.

Vi DU være med oss på den økonomiske siden, er du hjertelig velkommen, uansett beløp. TUVAs HJERTE er et fantastisk manus bygget på «gode verdier» og med flott budskap til barn, unge og familier som lever i en verden hvor filmer og underholdning dras over grensen til det ekstreme. Regissør Grete Salomonsen Hynnekleiv og Penelope Film har hjertet virkelig på rett sted, og legger ned mye arbeid i dette, fordi de deler vår visjon og har tro på at det blir en fantastisk film.

Vi ønsker velkommen privatpersoner, bedriftsledere, selvstendig næringsdrivende m.fl på spleiselaget. Vi kan eksponere firmalogo/navn med takk på rulletekst og nettsider, eller bli med på reklamestunt og markedsføring som motytelser, etter avtale.

Kontonummer er 1503 44 21177 og beløpet merkes helst med ditt navn/firmanavn.

Gud velsigne deg rikelig tilbake 🙂