Vi søker
Nabostua og Birkeland Busser

Nabostua og Birkeland Busser

Vi har mange gode samarbeidspartnere med oss i prosjekt TUVAs HJERTE.

To av dem vil vi skrive om her.

nabostua-logo

Nabostua Kafé og Kaffebar på Homstean er en koselig landsens kafé med mat av det hjemmelagde slaget. Lokalene er lyse og tirvelige, og når vi først snakker om trivelig: eier Elisabeth Bårdsen har virkelig hjertet sitt med i alt arbeidet hun legger ned i bedriften sin.
Da vi var på jakt etter en kafé til å spille inn noen scener, ble Nabostua er soleklart valg fra første gang vi tenkte tanken. På grunn av deres enorme velvilje, har vi nå gjort kaféen enda mer sentral i handlingen, og gleder oss stort til å spille inn både en pepperkakebakekonkurranse og en støttekonsert der nå denne vinteren.

birkeland-logo-300

Birkeland Busser får også litt av en oppgave i TUVAs HJERTE. De stiller med skolebuss og sjåfør, og har fra dag en sagt både ja, og nesten amen, til alle forslag, endringer og påfunn fra vår side. Vi gleder oss til å ta fatt på scenene inni og utenfor bussen sammen med folka fra Birkeland Busser.

Vi i TRO.tv er utrolig heldige som har fått med oss disse, og andre på laget. Fra dypet av våre hjerter: TAKK!